Planning

Leer de Dastra plannings- en bewakingsmodule gebruiken.

Inleiding

Centraal in de filosofie van de AVG staat de noodzaak om aan te tonen dat de organisatie verantwoordelijk is voor gegevensbescherming. Artikel 24 vat dit concept samen:

(...) de voor de verwerking verantwoordelijke treft passende technische en organisatorische maatregelen om te waarborgen en aan te kunnen tonen dat de verwerking in overeenstemming met deze verordening wordt uitgevoerd".

Zodra hun gegevensverwerking in kaart is gebracht en beoordeeld, zijn organisaties verplicht om zowel technische als organisatorische maatregelen te implementeren om deze verwerking te beschermen. Maar het implementeren van dit principe van verantwoording is niet altijd gemakkelijk voor bedrijven, omdat de verordening van hen verlangt dat ze "rapporteren" zonder precieze, gekwantificeerde indicatoren te geven

Bij Dastra geloven we dat het bijhouden van een duidelijk, samenwerkend en controleerbaar actieplan de organisatie niet alleen tastbaar bewijs geeft van het nemen van verantwoordelijkheid voor gegevensbescherming, maar ook tijd bespaart voor alle betrokkenen door het elimineren van dode tijd en het verminderen van het risico op vertraging of mislukking van projecten door een "agile" aanpak.

Toegang tot de planningsmodule

Om toegang te krijgen tot de planningsmodule gaat u naar de toepassing en klikt u op de module "planning" aan de linkerkant van het scherm.

Dit brengt je naar de planningsmodule:

Verder gaan

pageEen taak maken of wijzigenpageEen project of iteratie maken of wijzigenpageTaken volgen, filteren of exporterenpageSynchroniseren met andere kalenderspageTakenworkflow aanpassen

Last updated