😇AI Assistant (beta)

De Dastra AI Assistant gebruikt de kracht van de OpenAI GPT-4 AI om automatisch behandelingsrecords te genereren

Waar Dastra voor kan worden gebruikt

Met Dastra kunt u AI gebruiken voor twee belangrijke toepassingen:

Gegevensverwerking genereren

Snel gegevensverwerking genereren in het formaat dat Dastra verwacht op basis van een snelle beschrijving van uw proces

Op basis van het beschreven gebruik van de gegevens zal Dastra een verwerkingsmodel voorstellen inclusief een naam, een of meer gegevenssets inclusief velden, een bewaarperiode, beveiligingsmaatregelen, ontvangers en een beschrijving van de verwerking. In een mum van tijd kunt u uw gegevensverwerking &#x20 aanmaken;

Wilt u iets wijzigen aan wat is voorgesteld? Bewerk de Verwerking zodra deze is aangemaakt.

Activa genereren

Genereer snel Activa (zoals software) in het formaat dat Dastra verwacht. De AI stelt een naam voor, geeft links naar het vertrouwelijkheidsbeleid van de Actor, maakt een Actor aan als redacteur

Bespaar tijd en laat de AI deze informatie vooraf voor je invullen&x20;

Hoe gebruik ik Dastra's generatieve AI?

Je kunt de AI-assistent gebruiken om gegevensverwerking of Activa te genereren. Klik hiervoor op de knop "Maak een Verwerking" en op "Genereer met AI". De AI-assistent zal een datamodel voorstellen dat je vervolgens kunt aanpassen aan je behoeften.

**Wat moet ik doen als ik deze functie niet op mijn account wil?

Als je niet wilt dat deze optie beschikbaar is in je werkruimte, kun je contact met ons opnemen zodat we de functionaliteit voor jouw organisatie kunnen deactiveren.

Hoe werkt het?

Dastra gebruikt de IA OpenAI GPT 3.5 boost (Model van ChatGPT) geleverd door de OpenAI service gehost op Azure. Het gebruikte model is voorgetraind. We dragen geen gegevens over van uw organisatie om deze kunstmatige intelligentie te trainen;

Dastra gebruikt gewoon de kracht van GPT's generatieve AI om inhoud te genereren uit eenvoudige tekstvragen. Dastra levert gewoon het verwachte documentmodel (JSON) en een voorbeeld van gegevensverwerking (uit onze bibliotheek) dat we willen hebben en het AI-model doet de rest.

We dragen alleen de tekst over van de prompt die je naar de AI gaat sturen

Waarschuwing voor de kwaliteit van de voorgestelde inhoud!

De gegevens die door de wizard worden gegenereerd zijn slechts suggesties. Het is noodzakelijk om de informatie die automatisch door de wizard wordt gegenereerd te controleren en bij te werken. Dastra is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de verstrekte informatie.

Dastra brengt geen gegevens over van uw werkruimte naar de AI-service.

Tekstquery's en resultaten van de service :

  • zijn NIET beschikbaar voor andere clients**. zijn NIET beschikbaar voor OpenAI.

  • worden NIET gebruikt om OpenAI-modellen te verbeteren**

  • worden NIET gebruikt om Azure OpenAI** modellen automatisch te verbeteren voor gebruik in uw bron (modellen zijn stateloos tenzij u de modellen expliciet verfijnt met uw trainingsgegevens).

Als je meer informatie wilt over hoe dit model werkt, ga naar deze pagina

Last updated