Dien een ondersteuningsverzoek in

Leer hoe je een ondersteuningsverzoek indient in Dastra.

Soms kan het probleem waarmee u wordt geconfronteerd niet worden opgelost via deze documentatie, de dastronaute assistent of online help.

In dit geval biedt Dastra u de mogelijkheid om direct vanuit de applicatie contact met ons op te nemen, via de knop "Help" linksonder in het scherm, of door direct naar de vragenlijst voor ondersteuning rechtsboven in het scherm te gaan:

De ondersteuningsverzoek vragenlijst

Nadat je op de ondersteuningsknop hebt geklikt, verschijnt er een venster in de applicatie waarin je het onderwerp van je verzoek kunt selecteren.

Kies een van de vijf mogelijke opties, geef details van je antwoord en klik op de knop "Aanvraag verzenden".

Dat is het, je supportverzoek is verzonden! Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Chat

Als uw probleem dringend is of u wilt gewoon met ons chatten, dan kunt u nu rechtstreeks contact met ons opnemen via Crisp chat. Met deze toepassing kun je live chatten met een van onze teamleden. Je krijgt er toegang toe via het helppaneel of door te klikken op de dastronaut-assistent en dan op "chat met ons";

Andere verzoeken

Als u een ander soort verzoek wilt indienen of als u nog geen account heeft aangemaakt in Dastra, kunt u ons uw verzoek rechtstreeks sturen vanaf de site www.dastra.eu, of door te klikken op deze link.

Last updated